Actueel

Grote clubactie 2022 een groot succes:
In totaal zijn er voor Judo Zuidland -Heenvliet 1492 loten verkocht, met een netto opbrengst van € 3.529,92. Buiten de verkoop van de Superloten om waren de grote winnaars dit jaar: 1e Ties Landman, hij heeft 60 loten verkocht, 2e Liam van der Vliet met 55 loten, 3e Emma van Marion met 47 loten, 4e Jailyn Wijman met 44 loten en 5e Mirthe Schrauwen met 41 loten.  Alle lotenverkopers geweldig bedankt voor jullie inzet. Ook hebben wij 9 Superloten verkocht. De verkopers zijn: Olivia Pieplenbosch, Vera Boeser, Morris Driessen, Mart Luijendijk, Devilin en Angel Boumans, Luuk en Jari Koornneef, Mirthe Schrauwen, en 2 superloten werden verkocht door: Jake, Chase en Esmee Bouterse. Voor onze club een geweldige opbrengst, allemaal bedankt voor jullie inzet. Wij zullen het besteden aan speciale activiteiten binnen de club en tijdens de clubkampioenschappen zetten wij jullie nog even in het zonnetje.

Judokamp 2022 voor de dertiende maal KAMPHUIS AHOY te OOSTERHOUT (in totaal het 27e kamp)
Na het succes van 2022 gaan wij wederom een kampweekend in Ooterhout organiseren. Oosterhout wordt weer onveilig gemaakt in het weekend van 2 juni tot en met 4 juni. Dan komen de judoka’s van 6  jaar en ouder naar het Kamphuis Ahoy voor een sportief en gezellig weekend. Vertrek met een bus, vrijdag 18.00 uur vanaf parkeerplaats Zuidlandse Hoeve. Op zondag verwachten wij de ouders voor een gezamenlijke afsluiting van het kampweekend, waarna de kinderen met hun ouders op eigen gelegenheid weer naar hun vertrouwde bedjes terug kunnen keren. De uitnodiging volgt. Het is sportief (het weekend staat in het teken van sport en spel), plezier (er moet veel gelachen worden) en teambuilding (het is voor alle leeftijden van 6 en ouder). Onze spelleiding heeft inmiddels het eerste overleg alweer achter de rug.  Wij hopen op een GROTE DEELNAME want alleen dan kan het kamp doorgaan.

Open lessen / vriendjes- en vriendinnetjes lessen voor jong en oud.”
Bij Judoclub Zuidland – Heenvliet kun je altijd binnenlopen voor een proefles, de deur staat altijd open. In de week van 23 januari tot 27 januari houden wij voor iedereen “Open lessen”. Dit betekent dat alle leden groot en klein, judo en conditietraining, vriendjes of vriendinnetjes mee mogen nemen naar de les. Voor judokleding tijdens deze proeflessen zorgen wij. Wij hopen hiermee weer een aantal leden aan onze club te binden. Die deur blijft ook na deze week altijd open staan. Je mag altijd binnenlopen voor een proefles.

Extra trainen altijd mogelijk
Al jaren bieden wij de mogelijkheid om meerdere keren per week te trainen. Nu willen wij dit weer gaan oppakken en het wekelijks 2 keer trainen mogelijk maken. Waarom 2 keer trainen per week? Dit kan zijn om dat je het leuk vindt om meer met judo bezig te zijn, je wilt aan meer toernooitjes mee gaan doen of je wilt bij voorbeeld beter voor de dag komen op het judo banden/slippen examen. Heb je belangstelling? Laat het ons weten via de mail info@judozuidlandheenvliet.nl