Actueel

September en Oktober Snuffelmaanden / Open lessen

De gehele maand september en oktober kun je bij ons meedoen met de Snuffellessen / Open lessen.  Snuffellessen zijn  kennismakingslessen op het gebied van sport en bij onze club voor Judo en Conditietraining.  Iedereen mag een vriendje of vriendinnetje meenemen op de gewone lesuren. Wij zorgen voor een leenjudopak tijdens deze kennismakingsweken. Conditietraining:  breng je vriend/vriendin mee en laat ook hem/haar eens kennismaken met wat jullie zoal doen elke week!

Grote clubactie 2022: WIJ DOEN MEE. STEUN ONZE CLUB. KOOP LOTEN!

Ook dit jaar doen wij weer mee met de grote clubactie 2022. Begin september ontvangt ieder lid een intekenlijst waarop jullie loten kunnen bestellen en/of verkopen.  Ook dit jaar proberen wij de verkoop meer te stimuleren. Onder de 5 beste lotenverkopers wordt een aantal leuke judo artikelen verloot. Bij de seniorleden hopen wij dat zij allemaal minimaal 5 loten aan de man kunnen brengen. In het volgende jubileumjaar worden de uit deze actie behaalde reserves gebruikt om de kosten te dekken voor de diverse activiteiten. De loten kosten € 3,00, hiervan gaat  € 2,40 gaat naar de club. Wij hopen dan ook dat ieder lid zich inzet voor deze Grote Clubactie 2022. Verkoop Superloten. Dit lot is speciaal voor relaties (zakelijke) en sponsoren. Het lot kost € 150,– en de koper ontvangt daarvoor 50 loten. Deze kan hij ook weer weggeven aan klanten, relaties en of aan personeel. Deze Superloten zijn bij uitstek geschikt als mini-sponsering. De club ontvangt 80% van deze verkoop. Vorig jaar hebben de volgende leerlingen superloten verkocht: Davin Vrijmoet aan de firma ATV-Holland in Spijkenisse, Olivia Pieplenbosch aan de firma Tion B.V. uit Spijkenisse, Angel en Devilin Boumans aan de firma Patrick’s Cleaning Service uit Spijkenisse, Own Nobel aan Tuinaanleg Nobel uit Zuidland, Mart Luijendijk aan Luijendijk& Van der Wal uit Zuidland en Chase, Jake en Esmee Bouterse hebben 2 superloten verkocht aan Remco Container Survey bv. en Remco Container Service bv. Misschien ook voor jullie bedrijf een idee om onze club op deze manier te ondersteunen. Start grote clubactie 24 september, 21 november sluiting verkoop, trekking 6 december. Deze week volgt nog meer informatie.

Succesvolle Seizoens-Opening

Zaterdag 3 september was het een drukte van jewelste bij de Pannekoekenbakker te Zuidland. 85 Kinderen vermaakten zich in de ochtend op het springkussen en in de speeltuinen rond de Pannekoekenbakker. Ouders en begeleiders werden ontvangen met een drankje en alle kinderen werden op het eind getrakteerd op een overheerlijke pannenkoek welke zij zelf mochten versieren en als klap op de vuurpijl een lekker ijsje toe. ‘s Middags waren de ouderen aan beurt. Suppen, waterfietsen en een supersup hadden ze tot hun beschikking. 2 Uur op het water, ze hebben zich uitstekend vermaakt. Vanaf 17.00 uur waren de senioren en vrijwilligers ook welkom voor een hapje en een drankje. Doel was na een lange tijd van geen activiteiten, lekker bij te praten. Ook hier genoot men van een overheerlijke pannenkoek. Rond 21.30 werd deze hele mooie en zonnige dag afgesloten. Iedereen kon gratis aan deze dag deelnemen. Dit werd mede mogelijk gemaakt door de opbrengsten van de Grote Club Actie.     

Extra trainen altijd mogelijk

Al jaren bieden wij de mogelijkheid om meerdere keren per week te trainen. Nu willen wij dit weer gaan oppakken en het wekelijks 2 keer trainen mogelijk maken. Waarom 2 keer trainen per week? Dit kan zijn om dat je het leuk vindt om meer met judo bezig te zijn, je wilt aan meer toernooitjes mee gaan doen of je wilt bij voorbeeld beter voor de dag komen op het judo banden/slippen examen. Heb je belangstelling? Laat het ons weten via de mail info@judozuidlandheenvliet.nl